E-mail account toevoegen in bijv. Outlook

In de onderstaande video laat ik zien hoe je een aangemaakt mailadres in onze Pleskomgeving kunt toevoegen in bijv. Outlook.

Transcriptie

In deze video laat ik zien hoe je in bijvoorbeeld in Outlook . Maar het kan ook in de Thunderbird of in Apple Maileen mail account kunt toevoegen.

Ik laat het je zien!

Hoe voeg je nu een mail account toe?
In Outlook of in ieder ander mail programma. Ga hiervoor naar Extra > Accounts.
Die kan ook op een andere plek zitten. Afhankelijk
van de versie Outlook die je hebt. Op een Apple ziet het er zo uit. Op Windows
zit er iets anders uit. Vervolgens klik je op een Nieuw account.

Je toetst je mailadres in, Vervolgens geef je
aan dat het een niet Exchange account is. Want het is een IMAP.
Vervolgens toets je het wachtwoord in die je hebt aangemaakt .
Dan de server voor inkomende mail en uitgaande mail.
Dat eigenlijk altijd gewoon je domeinnaam.

En je krijgt een melding dat de mailbox is toegevoegd
Vervolgens zie je dat hier ook.

Zo werkt het in principe in ieder mail programma die je hebt.

Het belangrijkste hiervoor is dat je altijd kiest voor
een pop3 of een IMAP.

Zo zie je maar ook het instellen van een mail account op
je computer is vrij eenvoudig.

Mocht je er niet zelf uitkomen of lukt het je gewoon niet. Dan
kun je ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen en zullen wij je daarmee helpen.

We proberen het eerst via de telefoon te doen
Mocht dat niet lukken, dan kunnen we ook via Teamviewer op afstand
op jouw computer de mail instellen. Zo kun je gelijk naar hartenlust mailen met
iedereen.

Bedankt voor het kijken

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk