Webhosting

In deze serie aan video's laten we zien wat je zelf kunt doen binnen onze hostingsomgeving en geven we antwoord op veel gestelde vragen.

Video's

IMAP-padvoorvoegsel aanpassen

Dit is een snelle stap-voor-stapgids om het IMAP-padvoorvoegsel in Outlook (Windows) bij te werken, zodat jij jouw e-mailprogramma correct kunt instellen om alle mappen weer te geven.

Bekijk video

Wat kun je met de Wordpress Toolkit

De Wordpress Toolkit binnen Plesk is een handig hulp middel voor het beheer van je Wordpress installaties. In de video laat ik zien wat je kunt met deze toolkit en hoe deze je kan helpen.

Bekijk video

E-mail account toevoegen in bijv. Outlook

In de onderstaande video laat ik zien hoe je een aangemaakt mailadres in onze Pleskomgeving kunt toevoegen in bijv. Outlook.

Bekijk video

Wegwijs in de DJP Plesk omgeving

In deze video neem ik je kort mee naar de functies in onze Plesk omgeving. Zo kun je zelf eenvoudig aanpassingen doen.

Bekijk video

Kom in contact Dennis staat voor je klaar

Dennis vrijstaand smallDennis de Jong - online specialist Contact met Dennis

Bel met kantoor

Of kom langs
Oostermeentherand 2A, Steenwijk